Fizetési és szállítási módok

Miután kiválasztottad a termékeidet a Pénztárba érve az alábbi fizetési és szállítási módok közül választhatsz.

Nem tudod melyik a legkedvezőbb számodra? Mi segítünk dönteni!

FIZETÉSI MÓDOK:

1.) Épp rohansz, vagy nincs nálad a bankkártyád, akkor válaszd az Utánvétes vásárlást:

Ilyenkor ráérsz a futárnak fizetni, amikor kiszállítja neked a terméket. Felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy ebben az esetben a termék ára és a szállítási költség mellé a futárszolgálat készpénz-kezelési díjat is felszámol.

2.) Biztonságos, gyors és olcsó megoldásra vágysz, akkor használd a bankkártyád!

Ebben az esetben a Pénztárból átirányítunk a z Paypal oldalára, ahol ténylegesen végre tudod hajtani a tranzakciót. Sikertelen fizetés esetén érdemes megpróbálni újra, hátha csak elgépeltél valamit, vagy valamilyen csatlakozási probléma merült fel, amennyiben ez is sikertelen lesz, úgy választhatsz egy másik fizetési módot.

3.) Előreutalásos vásárlás:

A fizetendő összeget előre át kell utalnod az Erste Banknál vezetett bankszámlánkra. Mivel az előreutalás esetén a bankok adminisztrációs költséget számolnak fel, javasoljuk, hogy válaszd inkább a díjmentes bankkártyás fizetési módot. Az utalásokat MKB-s (bankon belüli) utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod - az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod - ha banki nyitvatartási időn belül indítod - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon, így a megrendelésed ténylegesen csak akkor aktiválódik nálunk, ez akár egy nappal hosszabb szállítási idő is eredményezhet.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

A megrendelt termékeket a MPL, GLS, DPD csomagküldő szolgálat segítségével juttatjuk el az általad megadott magyarországi szállítási címre.

A MPL csomagküldő szolgálat a küldeményeket legtöbbször a feladást követő első vagy második munkanapon már kézbesíti.

1.) Házhoz szállítás belföldre:

Viszonylag kiszámítható a napirended? Vagy a nagyi legalább tuti mindig otthon van, és nem csak téged, de a postást is mindig szívesen látja? Akkor a lehető legkényelmesebb és családbarátabb megoldásra leltél rá. Ha valamiért az MPL futár mégsem talál otthon, akkor sincs baj, hiszen értesítőt kapsz, amivel a Postán később átveheted a csomagodat.

Költsége: 990,- Ft, mely tartalmazza a csomagolási és szállítási költségeket.

 

Valamennyi fizetési mód esetén kérhető!

1.) Házhoz szállítás külföldre:

MPL, GLS ill. DPD csomagküldést használunk. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy csak EU-s országokba szállítunk. EU-n kívüli országba csak előre egyeztetett módon és egyedi költségen van lehetőség előre utalással.

 

Költsége: 5.000,- Ft, mely tartalmazza a csomagolási és szállítási költségeket.

 

5.) Személyes átvétel:

Csomagodat előre egyeztetett időpontban átveheted a 8000 Székesfehérvár Homonnai utca 3. szám alatt.